BANCUL ZILEI: Minune Dumnezeiească

Sebastian Florea / 21 apr 2018 / 14:01 Salveaza PDF Comentarii

Un creştin, un musulman şi un evreu vorbesc despre puterea religiilor proprii.

Creştinul:

- Ştiu că religia mea e cea adevărată, căci aveam o seceta teribilă în țară și era să mor împreună cu familia, când am făcut rugăciuni și atunci s-a întâmplat miracolul: în timp ce toată câmpia era sub soarele arzător, pe terenul nostru cădea o ploaie torențială. Totul de jur împrejur ardea sub soare și pe terenul meu ploua! Din cauza asta, ne-am salvat familia mea și cu mine.

Musulmanul:

- Știu că religia mea e cea adevărată, căci eram în deșert și m-a surprins o furtună de nisip. Era să murim eu și cămilă mea acoperiți de dune. Abia puteam respira, când s-a întâmplat miracolul. Întregul deșert era o furtună de nisip, dar în jurul meu și al cămilei mele a fost un calm total. Așa am ajuns până la o oază și ne-am salvat.

Evreul:

- Știu că religia mea e cea adevărată, căci mă plimbam în jurul casei mele într-o sâmbătă și am găsit un portmoneu pe jos, plin cu bani, dar fiind sâmbătă nu puteam să mă aplec să-l iau. Atunci s-a întâmplat miracolul: peste tot era sâmbătă, dar în jurul meu s-a făcut brusc vineri...

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25