Australian Open: Simona Halep și Sorana Cîrstea, orele de disputare a meciurilor din optimi

Simona Halep și Sorana Cîrstea sunt cele două sportive din România rămase în competiție la Australian Open. Ele vor evolua luni dimineața în faza optimilor de finală. Organizatorii au anunțat orele de desfășurare a meciurilor.

Simona Halep o întâlnește în optimile de finală pe franceza Alize Cornet (69 WTA), care, după ce a eliminat-o pe favorita numărul 3, Garbine Muguruza, a furnizat încă o surpriză învingând-o în turul 3 pe slovena Tamara Zidansek (29 WTA).

Halep și Cornet s-au întâlnit ultima dată în 2015, pe zgura de la Madrid, când s-a impus franceza, care conduce cu 3-1 scorul întâlnirilor directe, singura victorie a româncei fiind înregistrată în 2013, la Sofia, pe hard.

Dacă va trece de Cornet, Halep ar putea să întâlnească în sferturi pe americana Danielle Rose Collins (30 WTA) sau pe belgiana Elise Mertens (26 WTA), urmând ca în semifinală, posibilele adversare să fie poloneza Iga Swiatec (9 WTA), bielorusa Aryna Sabalenka, favorita numărul doi a turneului sau chiar Sorana Cîrstea.

Vezi si: "Aussie Simo", porecla Simonei Halep după meciul cu Haddad Maia de la Australian Open

Partida dintre Simona Halep și Alize Cornet se va juca pe Rod Laver Arena, în sesiunea de dimineață, după confruntarea dintre Collins și Mertens, nu mai devreme de ora 4.00.

Sora Cîrstea va evolua în optimile de finală împotriva polonezei Iga Swiatek, favorita numărul 7 a competiției, urmând a fi prima confruntare a celor două în circuitul profesionist.

Partida se joacă pe Maragaret Court Arena, tot în sesiunea de dimineață, ora de începere oficială fiind 8.30, însă fiind a-l patrulea meci, e posibil ca debutul său să fie puțin amânat.

Pentru accederea în optimile de la Australian Open  şi-a asigurat câte un cec de 328.000 de dolari australieni şi 240 de puncte WTA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel