Aruncați rimelul negru, nu mai e la modă! Tendințe în machiaj pentru toamna lui 2023

foto: Freepik
foto: Freepik

Iată ce tendințe în machiaj anunță specialiștii.

Specialiștii în domeniul frumuseții dezvăluie că în toamna lui 2023, tendința principală în machiaj este reprezentată de stilurile subtile, dar cu un impact puternic. Aspectul pielii este crucial, aceasta trebuie să fie luminos și strălucitor, cu nuanțe în tonuri nude. Unul dintre trendurile majore este cunoscut sub numele de machiaj „latte”, caracterizat prin stratificarea mai multor nuanțe de maro, oferind astfel un aspect monocromatic și natural.

Se poartă tot ce aduce a cafea și caramel

Trendul toamnei constă în machiajul ochilor realizat cu nuanțe de cafea sau cafea cu lapte, în timp ce pometii pot fi evidențiați cu nuanțe asemănătoare piersicii sau căpșunilor. Cât despre ruj, se recomandă o culoare similară afinelor. Specialistul de machiaj Ash K. Holm subliniază că "o culoare bogată de fructe de pădure va ieși în evidență în această toamnă, potrivit allure.com. Este o culoare frumoasă, saturată, care se potrivește bine pe toate tonurile de piele. Pe măsură ce ne îndreptăm spre toamnă, sunt încântată să văd mai multe tendințe de frumusețe în tonuri de scorțișoară, caramel și ciocolată, care aduc confort și eleganță."

Mascara colorată este noul negru

„De obicei, aleg un ochi fumuriu maro, asociat cu obraji sculptați, bronzați, cu un pic de fard de obraz. Pentru buze, optez pentru un liner maro cu câteva nuanțe mai închis decât tenul pentru a sculpta buzele și apoi evidențiez centrul cu o cremă de buze nude.”, susțin make up artiștii.

La prezentarea Prada pentru toamna anului 2023, genele modelelor nu au fost conturate cu rimel negru. În schimb, s-a optat pentru gene false în culori precum roz pastel, albastru pudră și verde mentă, accentuându-se astfel zona ochilor. Această alegere a setat tonul pentru sezon. Specialiștii în beauty susțin că se revine la nuanțele de rimel netradiționale, astfel că femeile vor explora alternative precum rimelul albastru regal și verde, punând deoparte clasicul rimel negru.

Ruj fără contur

Rujul roșu va fi întotdeauna un clasic, dar atunci când este purtat ca o pată de culoare, nuanța este incontestabil mai ușor de purtat. În această toamnă, puteți lăsa deoparte conturul de buze și, în schimb, să vă aplecați asupra „petelor de buze catifelate și estompate cu aspect de mure”, mai spun experții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel