Armata israeliană interzice Pokemon Go în interiorul bazelor sale

Armata israeliană a anunțat că din rațiuni de securitate în niciuna din bazele sale nu poate fi jucat popularul joc Pokemon Go, scrie UPI.com.

Divizia pentru Securitatea Informației din cadrul Armatei israeliene a anunțat că nu permite ca acest joc să poată fi rulat în interiorul facilităților sale militare din cauza utilizării camerei video a telefonului mobil și a funcțiilor de geolocație de care dispun telefoanele moderne. Aceste informații ar putea fi exploatate de elemente ostile, scrie Agerpres.

De asemenea, oficiali militari israelieni s-au arătat îngrijorați de acele aplicații mobile care arată similar jocului Pokemon Go dar care sunt create pentru colectarea datelor.

Jocul este o sursă pentru strângerea informațiilor, a indicat departamentul într-o notă de avertizare transmisă soldaților și ofițerilor, atenționând foarte clar că jocul nu poate fi jucat într-o bază a armatei.

[citeste si]

De asemenea Armata israeliană le-a interzis soldaților activi să dezvăluie pe rețelele de socializare că se află în serviciul armatei.

Anterior, Marina militară israeliană a postat o fotografie pe Facebook în care un militar aflat în timpul serviciului era înfățișat ținând Pokeball și confruntându-se cu un Gyarados, un foarte puternic Pokemon de apă. Alături de această fotografie se afla mesajul: Pokemon pe care doar noi putem să îl prindem.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel