Apple va șterge definitiv fotografiile din telefonul unor persoane. Eşti şi tu printre ele?

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Emoţii pentru utilizatorii de iPhone!

Apple va șterge definitiv un întreg album foto de pe iPhone începând cu luna iulie. Din fericire, există o modalitate ușoară de a salva conținutul pentru a nu fi pierdut pentru totdeauna, notează Daily Mail

Mai exact, compania a anunțat că va retrage My Photo Stream (Fluxul meu foto), un album care stochează automat fotografiile din ultimele 30 de zile. Ca parte a acestei decizii, My Photo Stream a încetat deja să mai încarce instantanee pe 26 iunie și toate imaginile din el vor fi eliminate atunci când albumul va fi șters, mai precis pe 26 iulie.

Dacă ai un iPhone, e bine să intri în My Photo Stream - care este accesibil prin intermediul aplicației Photos (Fotografii) - și să salvezi cât poţi de repede conținutul direct pe telefon.

My Photo Stream a oferit stocare gratuită timp de peste 10 ani și a fost ca o alternativă la iCloud Photos, serviciu care tocmai a devenit mai scump în Marea Britanie dar și în alte țări.

Utilizatorii au apelat la Twitter pentru a-și împărtăși îngrijorarea cu privire la dispariția acestei funcții vechi de atâta timp:

„Am folosit-o pentru a obține fotografii între iPhone 6 la iOS 12, iPhone 4 la iOS 6 și macOS”, au scris aceștia pe Twitter.

Un altul a spus: „Cred că fluxul meu foto Apple tocmai a dispărut. Am pierdut o mulțime de fotografii”.

De ce iubeau utilizatorii "My Photo Stream"

Introdus de Steve Jobs în 2011, My Photo Stream este un serviciu gratuit care încarcă automat până la 1.000 de fotografii din ultimele 30 de zile. În tot acest timp, funcţia le-a permis utilizatorilor să acceseze fotografiile pe mai multe dispozitive Apple - astfel, dacă au făcut o fotografie pe un dispozitiv, cum ar fi iPhone, au putut să o găsească și să o descarce pe un alt dispozitiv, cum ar fi iPad sau Mac.

Cei care plătesc pentru iCloud+ și au întotdeauna un spațiu de stocare generos pentru fotografii şi videoclipuri nu vor fi afectaţi de decizia Apple.

Cum transferi pozele din My Photo Stream

Pentru a accesa My Photo Stream și pentru a salva conținutul, accesează aplicația Photos de pe iPhone sau iPad și apoi atinge Albume în partea de jos.

My Photo Stream va apărea ca unul dintre albume, printre Recente, WhatsApp, Instagram și altele.

Accesează albumul My Photo Stream (fluxul meu foto), apoi mergi în colțul din dreapta sus al ecranului.

În continuare, atinge pentru a selecta toate imaginile pe care doreşti să le păstrezi și dă Share înainte de a apăsa Save Image.

Motivul pentru care Apple a renunțat la My Photo Stream nu este clar, deși decizia ar putea împinge utilizatorii să se înscrie pentru versiunea cu plată a iCloud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel