Apple, răspuns pentru rivali. Cum ar putea arăta noul iPhone

Noul iPhone ar putea arăta complet diferit, anunţă Apple, ca răspuns la ultimele mişcări de pe piaţă ale rivalilor. 

iPhone ar putea avea ecran pliabil. Apple vrea să concureze modele consacrate ale concurenței, iar zvonurile au apărut după ce compania a comandat de la Samsung mostre de ecran pliabil. În paralel, furnizorii Apple lucrează la o soluţie de sticlă pliabilă.

Zvonurile despre un iPhone pliabil au început din 2016. Atunci s-a spus că urma să fie dezvoltat în parteneriat cu LG. Apoi, s-a vorbit despre cei de la Corning, furnizorul tradiţional al Apple, care dezvoltă o soluţie pentru sticlă pliabilă. Anul trecut au apărut informații despre un iPhone pliabil cu două ecrane separate pe modelul Microsoft Surface Duo, iar o cerere de brevet depusă de Apple a sugerat apariția unui iPhone pliabil pe modelul Motorola Razr.

Ultima prognoză nu s-a adeverit 

De asemenea, în 2018, un analist de la Merrill Lynch prognoza că în 2020 Apple va lansa primul iPhone pliabil, dar prognoza nu s-a adeverit. Recent, zvonurile au reapărut după ce s-a aflat despre comanda pe care Apple a dat-o Samsung pentru mostre de ecran pliabil.

Un anunț oficial al companiei nu există. Unii spun că este posibil să apară un anunţ surpriză la evenimentul Apple de pe 15 septembrie.

Oricum ar fi, viitorul pliabil de la Apple ar trebui să fie cu adevărat extraordinar, ca să poată concura cu succes modelele deja consacrate de la Samsung, Microsoft, Huawei sau Motorola, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel