Urmărește emisiunea live



Apple face o altă donație pentru a susține lupta cu Covid-19

Apple va dona o porțiune a banilor generați din vânzarea produselor de culoare „Product Red" către fondul de susținere a luptei cu Covid-19, a transmis compania.

Apple va dona o porțiune a banilor generați din vânzarea produselor de culoare „Product Red" către fondul de susținere a luptei cu Covid-19, a transmis compania, conform The Verge. Donațiile de pe urma vânzării produselor roșii se îndreptau până acum spre lupta cu HIV/SIDA, însă organizația a decis redirecționarea fondurilor.

Donațiile din partea companiei californiene se vor redirecționa până pe 30 septembrie 2020. Produsele ale căror vânzări sunt vizate sunt telefoanele iPhone, dar și accesoriile precum Apple Watch și carcasele de iPhone.

Ce este Product Red?

Product Red este un parteneriat în desfășurare dintre companiile majore precum Apple, Nike sau Starbucks, folosit pentru a ajuta la eradicarea HIV/SIDA în țările din Africa.

În 2018, Apple a transmis că a strâns 200 milioane dolari pentru Product Red, fiind cel mai mare donator al campaniei. Compania nu spune ce procent din vânzări este redirecționat pentru caritate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel