Apple, decizie de ultimă oră. Ce se întâmplă cu viitorul iPhone 12

Apple ar decala producția în masă a următoarelor telefoane iPhone 12 cu aproximativ o lună.

Apple ar decala producția în masă a următoarelor telefoane iPhone 12 cu aproximativ o lună, raportează The Wall Street Journal, conform The Verge. Acesta ar fi impactul pandemiei Covid-19 asupra lanțurilor de aprovizionare, ajungând astfel să provoace amânări și pentru companii precum Apple. Zvonurile spun că compania va lansa patru modele iPhone în acest an, cu ecrane OLED de 5,4/6,1/6,7 inch.

Compania californiană dezvăluie noile telefoane anual în septembrie, iar până la finalul lunii începe să le livreze în toată lumea. Producătorul iPhone-urilor reușește acest lucru datorită producerii în masă din timpul lunilor de vară, permițând companiei să transporte rapid dispozitivele către retaileri imediat după ce telefoanele sunt dezvăluite.

Vești bune pentru fani

Din fericire pentru fanii Apple, raportul WSJ indică faptul că această decalare nu are efect direct asupra lansării iPhone-urilor 12. Cu toate acestea, numărul produselor s-ar putea să fie limitat în acest an.

Apple s-a mai lovit de decalări are producției. Când iPhone X a fost anunțat alături de iPhone 8, în septembrie 2017, acesta nu a putut fi disponibil până în noiembrie, din cauza unor probleme de fabricare. Alt telefon care a suferit întârzieri a fost iPhone XR, anunțat în septembrie și lansat în octombrie, după niște probleme la producerea de display-uri LCD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel