Apple a lansat un nou iMac reproiectat. Tastatura are un scanner de amprentă

Apple a anunțat un iMac reproiectat cu noul cip M1 intern al companiei.

Apple vine cu un nou iMac, cu un nou cip. Noul cip a permis Apple să micșoreze hardware-ul intern, scrie CNN. Cipul M1 va face, de asemenea, aplicațiile iMac să ruleze mai repede.

VEZI ȘI: Apple a lansat în această seară noi produse. Ce este AirTag și cum arată

Caracteristici și dotări noi

iMac va avea acum un ecran de 24 inci, rezoluție 4,5 K, cu 11,3 milioane de pixeli. Și vine în șapte culori, inclusiv piersică, mentă și lavandă.

Pentru utilizatorii care încă lucrează de acasă, Apple a îmbunătățit și camera iMac. Caracteristicile camerei 1080p includ balansul automat de alb, reducerea zgomotului și maparea tonului pentru a vă face să arătați mai bine. 

Noul iMac începe de la 1.299 USD pentru patru culori și 1.499 USD pentru celelalte trei culori plus caracteristici suplimentare. Va fi disponibil în a doua jumătate a lunii mai.

Amprentă pe tastatura iMac

Apple adaugă pentru prima dată un buton touch ID la tastatura externă a iMac. Butonul Touch ID va fi plasat în colțul din dreapta sus al tastaturii, așa cum este pe cele mai recente MacBook-uri, și va permite în mod similar utilizatorilor să-și deblocheze computerul, să schimbe utilizatorii sau să efectueze plăți prin amprentele digitale.

Atât tastatura, cât și mouse-ul magic Apple vor fi disponibile într-o varietate de culori pentru a se potrivi cu noua gamă de culori de pe iMac.

VEZI ȘI: Apple a lansat un nou iPhone. Este violet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel