Apocalipsa vine pe 22 februarie! Vezi teoria vikingilor cu privire la sfârșitul nostru

Sfârșitul lumii ar putea veni pe 22 februarie 2014, spune o teorie a apocalipsei, născută în rândul vikingilor.

Teoria spune că un nor de acid, lung de 16 milioane de kilometri, care provine din centrul galaxiei, va distruge absolut totul în calea sa.

"În ultimii ani, am avut predicții ale Apocalipsei mayașe, care a trecut fără incidente și alte date care au anunțat sfârșitul lumii. Dar sunetul hornului este posibil să fie cel mai bun indicator că versiunea legendei vikingilor privind sfârșitul lumii se va întâmpla pe 22 februarie 2014", a spus Danielle Daglan, directorul Festivalului JORVIK al vikingilor.

În ceea ce priveşte norul gigantic de acid, generat de o gaură neagră şi care se îndreaptă spre noi din centrul galacticii cu o viteză uriaşă, potrivit datelor observatorului american Chandra, el va ajunge pe Pământ pe 1 iunie 2014 şi va distruge întreaga civilizaţie.

VEZI ȘI: Apocalipsa călugărului Friede: Sfârșitul omenirii, începutul lumii noi

Oamenii de ştiinţă americani au constatat că acest „nor" distruge totul în calea sa, planete, stele şi asteroizi. Deci, nimeni nu va scăpa de el. Interesant, cât de repede va avea loc procesul distrugerii lumii noastre? Dacă vom da crezare datelor observatorului Chandra, viteza norului este egală cu viteza luminii. Aşadar, noi nici măcar nu vom avea timp să ne speriem şi să ne dăm seama că suntem deja morţi.

Astrofizicianul Mihail Odinţov a declarat următoarele Vocii Rusiei.

„Pentru a fi precişi, trebuie să relevăm faptul că observatorul Chandra a făcut această „descoperire" încă în anul 2005. Atunci ei au relatat despre o emisie gigantică de substanţe dintr-o gaură neagră super-masivă, înregistrată pentru prima oară în istoria observaţiilor. Emisia a avut loc la o distanţă de 2,5 miliarde de ani lumină de noi. Chiar dacă am presupune teoretic că norul de acid se deplasează cu viteza luminii, ceea ce este imposibil, deoarece el are greutate şi alţi factori, care nu-i permit să dezvolte o asemenea viteză, acest „nor" se va apropia de noi peste foarte, foarte mult timp".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel