Andreea Mantea, în lacrimi: Ce vină avea? Nu te judec, doar...

Andreea Mantea
Andreea Mantea

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine” de la Kanal D a fost extrem de emoţionată, după mesajul unei concurente.

Andreea Mantea a aflat, în emisiunea „Te vreau lângă mine", o informaţie din partea unei participante. „Am mers la o clinică privată unde am făcut o întrerupere de sarcină. Pentru el. Ca să-i demonstrez iubirea mea pentru el. Ca să nu mai apară nimic care să fie între noi. Adică să nu avem motive din nou să ne certăm, pentru că eu chiar îmi doresc să am o familie alături de el, să fim împreună şi să avem un viitor împreună. A fost decizia mea de moment. Probabil că nu sunt destul de matură. Simt că el e pesoana pe care o iubesc cel mai mult", a mărturisit participanta în emisiune.

Cu ochii înlăcrimaţi şi vizibil tulburată, Andreea Mantea a spus: „Ce vină avea acea viaţă? Eşti conştientă că sunt multe femei care îşi doresc un copil. Multe tratamente, multe chinuri. Ce vină avea această viaţă? I-ai ascultat inimioară? La două luni are deja inimioară. Vei vedea că va veni din nou această binecuvântare şi vei vedea că vei iubi mai mult viaţa din tine decât pe oricine altcineva. Unde e iubire trebuie să-l laşi şi pe Dumnezeu. Nu te judec, doar că îmi pare rău. Îmi pare rău pentru alegerea făcută. El nu ştie, nu? Ce crezi că o să zică? Crezi că o să se bucure? Nu ai fost suficient pregătită”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel