ALEGERI FRF. Ionuț Lupescu, despre o posibilă colaborare cu Adrian Mutu

Foto: Ionuț Lupescu - Pagina oficială de Facebook
Foto: Ionuț Lupescu - Pagina oficială de Facebook

Ionuț Lupescu nu exclude o eventuală colaborare cu foștii internaționali din echipa lui Burleanu, dacă va câștiga alegerile.

Ionuț Lupescu, candidat pentru șefia Federației de Fotbal, a îndemnat foștii fotbaliști la implicare în fotbalul românesc și nu exclude o eventuală colaborare chiar cu cei care fac parte din staff-ul președintelui în exercițiu, Răzvan Burleanu.

Lupescu a vorbit și despre Marcel Pușcaș, contracandidat la șefia FRF.

Lupescu: „Să vină să ajute"

„M-aș bucura ca foștii fotbaliști să iasă din zona de confort și să vină să ajute. Vreau ca ei să înțeleagă că e mare nevoie de ei. E nevoie de oameni care să înțeleagă fotbalul. Ce nu înțelege actuala conducere e că noi, foștii fotbaliști, avem respect unii față de ceilalți. Ce pot eu să zic împotriva celor care sunt de partea cealaltă acum? Nimic! Nu am cum să fac așa ceva. Există respect! Ceea ce din păcate, oamenii care nu vin din fotbal, disprețuiesc. Spre exemplu, cu Marcel Pușcaș, mă cunosc de mai mult timp. Am avut o discuție cu el, mi-a povestit ce va face. Nu am ce să negociez cu el. Eu merg să câștig, o voi face și am nevoie de oameni cu experiență, așa cum e Marcel. Dar el mi-a zis că a investit mult în această campanie și mi se pare corect să-și încerce șansa", a declarat Ionuț Lupescu la TV Telekom Sport.

Printre foștii internaționali cu care Lupescu ar putea colabora, dacă va câștiga alegerile, se numără și Adrian Mutu, actual manager sportiv la FRF, responsabil pentru relația dintre staff-ul naționalei cu cluburile de proveniență ale fotbaliștilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel