Alegeri FRF. Ciprian Marica, atac frontal la Răzvan Burleanu: „nu simte fotbalul"

Ciprian Marica, fost internațional, l-a criticat pe actualul președinte al FRF, Răzvan Burleanu, pentru modul în care a manageriat Federația în cei 4 ani de mandat.

Deși inițial Marica s-a bucurat de schimbarea conducerii Federației, astăzi, în prag de alegeri, fotbalistul îl critică dur pe Burleanu. Fostul atacant se înscrie pe lunga listă a foștilor fotbaliști care își manifestă susținerea pentru Ionuț Lupescu.

Ciprian Marica e de părere că în administrația Burleanu se minte mult și de asemenea, s-a arătat deranjat de atacurile actualului președinte FRF, îndreptate spre tabăra susținătorilor lui Lupescu.

„Când a venit la Federaţie m-am bucurat, chiar dacă el nu era din fenomen. Nu cred că trebuia să fie fotbalist ca să fie un bun manager. Am discutat cu el și i-am spus că trebuie să se ocupe mai mult de marketing și nu se mai poate cu antrenamente închise. Că trebuie să fim mai aproape de suporteri. Bine, la anumite capitole cred că e cam mult. Sunt vreo zece cameramani la antrenamente.

Burleanu nu a reuşit să atragă oameni de fotbal lângă el. Nu are capacitatea asta. Adrian Mutu a fost adus acolo doar pentru că sunt alegeri. Asta e clar. Contra e doar antrenor și a spus că nu-l interesează alegerile.

Marica: Cu Burleanu la FRF, nu va fi liniște

Mă deranjează că nu simte fotbalul. Nefiind fotbalist, are un handicap şi trebuia să își ia oameni care să suplinească această carență. În discursul lui nu spune nimic. Mă deranjează că se minte foarte mult și că i-a făcut şomeri pe cei care au făcut ceva pentru fotbalul românesc.

La FRF nu e linişte şi nici nu va fi atât timp cât e Răzvan Burleanu. El nu e acceptat de toată lumea. În plină campanie s-a trezit să cumpere 300 de porţi pentru membrii afiliați. E prea pe faţă că vrei să atragi votanţi, adeziuni", a declarat Marica la TV Digi Sport.

[citeste si]

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel