Ai pierdut cheile maşinii? Două soluţii salvatoare

Dacă ai pierdut cheile maşinii, iată care sunt cele mai bune soluţii. 

Comandă un set de chei la dealerul auto

Aceasta este cea mai simplă și la îndemână soluție, dar este, de departe, și cea mai scumpă. Prețul pentru un set de chei noi poate fi de 200-300 de euro, în funcție de model În plus, este una de durată, în sensul că noile chei vor ajunge la tine după multe zile și chiar săptămâni. În schimb, are avantajul că vei primi cheile originale ale mașinii, cu care vei putea intra în mașină oricând, fără reprogramare.

Găsește un lăcătuș auto

O căutare pe net îți va întoarce zeci de rezultate cu lăcătuși auto specializați în deschiderea mașinilor rămase fără cheie. Se pare că nu e mare lucru să deschizi o mașină, chiar în absența cheii originale. Un astfel de serviciu îți va putea oferi o soluție pentru înlocuirea cheii pierdute, precum și reprogramarea mașinii pentru a nu mai accepta cheia veche. În acest fel, cei care au găsit-o nu o vor mai putea folosi pentru a deschide mașina.

Avantajul principal este că un lăcătuș auto oferă servici mobile. Asta înseamnă că se va deplasa rapid la locul la care este imobilizată mașina și va oferi o soluție practic instantanee. Nu uita însă că trebuie să ai asupra ta un act de identitate și dovada că mașina îți aparține. Dacă certificatul de înmatriculare se află în mașină (noi nu îți recomandăm să ții actele mașinii în interiorul acesteia) va trebui sa ai acces la factura de cumpărare sau cartea de identitate a mașinii, scrie promotor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel