Află cât te costă Revelionul la restaurantele din Bucureşti

Restaurantele din Bucureşti organizează petreceri de Revelion pentru cei care nu dorescc să plece la munte sau peste graniţă. La un restaurant de sine stătător (nu în cadrul vreunui hotel), preţurile ajung între 220 şi 490 de lei.

Autor: Anca Murgoci

Potrivit www.zf.ro, la restaurantele Historia se poate petrece cu 220 de lei. În cele trei restaurante Historia există mai multe tipuri de meniuri, cu preţuri care variază între 220 de lei şi 350 de lei. În cei 220 de lei sunt incluse băutura open bar, mâncarea de tip bufet suedez şi muzica pusă de un DJ. Cei care vor  opta pentru open bar un meniu ca la carte şi un concert al trupei Sorin Zlat Band, trebuie să scoată din buzunare între 300 şi 350 de lei. În meniul ca la carte sunt incluse: file de ansoa pe pat de ananas şi sos de mure, trandafir de somon pe pat de kiwi şi hrean sau ruladă de doradă cu sos de citrice. La bufetul suedez sunt incluse: nufăr de roşie cu vinete, bărcuţe de ardei cu cremă de brânză şi frigărui de caşcaval cu măsline.

La Caru' cu Bere trebuie să scoateţi din buzunare 490 de lei. Meniul include mâncare, băutură, muzică şi dans.

Hotelul de cinci stele JW Marriott din Bucureşti a pus cel mai mare număr de locuri la dispoziţie între hotelurile de lux, aproximativ 1000. Vor fi organizate petreceri în Constanţa Ballroom, JW Steakhouse, Gran Ballroom şi restaurantul Champions. În primele trei restaurante, preţul ajunge şi la 890 de lei pentru o persoană, iar la Champions preţul este de 450 de lei.

În ceea ce priveşte hotelul cinci stele Radisson Blu de pe Calea Victoriei vor deschise trei dintre restaurante: Le Bistro, Prime Steak and Seafood şi Caffé Città, precum şi Bla Lounge Bar. Aici, cei care optează pentru un meniu ca la carte vor putea plăti în funcţie de bugetul lor şi de preferinţe culinare pe care le au. Persoanele care optează pentru un meniu standard, pot plăti între 150 şi 350 de lei.

La restaurantul Le Bistro, meniul costă 150 de lei şi cuprinde clătite umplute cu fructe de mare, friptură de somon şi tort. Meniul standard realizat de hotel pentru Caffé Citta costă 200 de lei de persoană şi include printre preparate şi tagliatelle cu creveţi, muşchi de vită şi tort italian. Potrivit www.zf.ro, cel mai scump meniu propus de hotel costă 350 de lei (pentru restaurantul Prime Steak and Seafood).

Restaurant Preţ

Embassy - 350 de lei

Freddo - 290 de lei

Saint Patrick's - 390 de lei

Caru' cu Bere - 490 de lei

La Mama - 330 de lei

Arcade - 290 de lei

City Grill - 310 lei

Hanu' Berarilor - 490 de lei

La Historia de la - 220 la 350 de lei

Restaurantele Osho, Malagamba, La Bonne Bouche şi Heritage nu organizează petreceri

În Hoteluri:

Restaurantele hotelului JW Marriott: 450 - 890 de lei

Restaurantul hotelului Grand Hotel Continental: 170 de euro (739 de lei)

Restaurantul hotelului Radisson Blu: 150-350 de lei

Restaurantul hotelului Intercontinental: 495 de lei

Restaurantul hotelului Crowne Plaza: 699 de lei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel