Află aici de ce o conferinţă plictisitoare nu a mai lăsat pe nimeni să plece acasă

O conferinţă care tratează cele mai plictisitoare lucruri din lume a rezultat cu un eşec: în loc să plictisească publicul, temele luate în discuţie au atras un număr mare de oameni. Aceştia pur şi simplu nu au mai vrut să plece la casele lor.

Autor: Anca Murgoci

Organizatorii  La Única Conferencia para el Aburrimiento del Mundo (Celei mai plictisitoare Conferinţe din Lume) trebuiau să bănuiască că lucrurile vor finaliza exact pe dos de cum şi-au propus iniţai. Aceştia au vândut 400 de bilete la sala Bethnal Green, în estul Londrei.  Potrivit BBC Mundo, un bilet costa echivalentul a 22 de dolari.

Evenimentul Plictiseala 2011 este ideea unui blogger londonez, James Ward, care a scris o coloană cu lucrurile care îl plictiseau la rubrica „Îmi place”. Ward a avut încă o experienţă eşuată în 2010, atunci când conferinţa numită Interesantă a trebuit să fie anulată din cauza lipsei de interes a publicului. Anul acesta, Ward a solicitat crearea unui eveniment numit Plictiseala pe Twitter şi având un număr mare de susţinători, a fost nevoit să închirieze sala Bethnal Green.

Organizatorul a pregătit o serie de teme care ar fi trebuit să facă pe toată lumea să caşte. Scopul conferinţei a fost ca publicul să se plictisească şi să ceară înapoi banii pe bilet. Eşescul a început cu subiectul despre dragostea pentru uscătoarele electrice de mâini. Publicul a manifestat interes şi când s-a discutat despre conversaţia de bună-creştere sau despre un matematician care a demonstrat că rădăcina pătrată a lui doi nu se poate exprima ca fracţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel