Adrian Mutu, aproape să semneze cu FC U Craiova 1948. "Actele sunt la redactat"

Facebook FC U Craiova 1948
Facebook FC U Craiova 1948

Marcel Puşcaş, directorul general al FC U Craiova 1948, a anunţat că Adrian Mutu este aproape să semneze contractul cu echipa din Bănie. 

”Am revenit la clubul unde am fost mereu cu plăcere. Acum, mă ocup cu echipa de conducere să pregătim lotul pentru sezonul viitor. Adrian Mutu se pregătește să semneze, lucrăm la acte, sunt trimise la redactat.

Îl vom prezenta după ce semnează. Cutuma mondială spune că, până nu se semnează, există oricând un mic pericol. Foarte probabil, dacă nu intervine ceva, zilele următoare îl vom anunța.

Legat de transferuri, fanii trebuie să stea liniștiți. Știm pe cine vrem să aducem, nu e nicio grabă, nu mai sunt meciuri și ne putem face treaba cu calm”, a declarat Marcel Pușcaș, potrivit Prosport.

Adrian Mutu: Ştiu imnul Craiovei

"Știu imnul Craiovei. Tata a fost și este fan al Craiovei. Am crescut de la trei ani cu reviste cu Balaci, Ștefănescu, cu toți. Sunt obișnuit să aud în casă despre Universitatea Craiova. Așa cum am răspuns și ieri, sunt negocieri și cu Universitatea Craiova (n.r - U Craiova 1948), dar și cu alte echipe.

Momentan nu am luat nicio decizie. Ceea ce pot să spun e că e o echipă interesantă, știu ce atmosferă e acolo, știu ce rivalitate va fi între cele două Craiove. Mai mult nu vă pot spune la această oră, pentru că nu e fair-play. Sunt negocieri în curs, o să aflați atunci când va fi ceva”, a transmis Adrian Mutu, în cadrul unei conferințe de presă susținută pe 26 mai.

Antrenor la FC U Craiova 1948 în Liga 2 a fost Eugen Trică, care a reuşit şi promovarea cu echipa din Bănie. Ulterior, acesta a fost îndepărtat şi a anunţat că nu se va mai întoarce niciodată la club. 

„M-am despărțit de Craiova. De pe 16 iunie, devin liber de contract. Nu știu dacă e vorba de dezamăgire… Nu sunt dezamăgit, ci fericit pentru că am făcut bucuroși fanii adevărați ai Craiovei. Aici se despart drumurile noastre. 

Știu că e bine ca niciodată să nu zici niciodată, dar eu cred că nu voi mai antrena această echipă. Eu nu sunt Napoli, să revin de 7 ori. Am revenit o dată, am dus echipa în prima ligă și cu asta s-a terminat. 

Voi merge alături de băieții din galerie la meciuri, dacă voi fi în Craiova, voi susține echipa, dar pe bancă nu voi mai fi acolo. Pot spune că mă despart de club în condiții amiabile, oamenii au promis că vor achita tot ce au de achitat și sunt convins că sunt de cuvânt”, a declarat Eugen Trică, potrivit ProSport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel