A câștigat 5 miliarde de dolari într-o singură zi. Averea IMPRESIONANTĂ a directorului ZOOM

CEO-ul ZOOM s-a îmbogățit cu 5 miliarde de dolari într-o singură zi.

Pandemia de COVID-19 continuă să-i îmbogățească pe cei care activează în domeniul tehnologiei. Averea lui Eric Yuan, CEO-ul platformei de videoconferinţe Zoom, a crescut cu 5 miliarde de dolari într-o singură zi, transmite Mediafax. Compania pe care o conduce a raportat creşteri record în al doilea trimestru, potrivit Business Insider.

Zoom a declarat că vânzările din T2 au fost mai mari cu 355% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Astfel, Yuan se alătură unui grup din care fac parte miliardari precum Elon Musk şi Jeff Bezos, care au înregistrat creşteri record în timpul pandemiei de coronavirus. Astfel, serviciul de videoconferinţe a făcut mai mulţi bani în ultimele trei luni decât în tot anul 2019. Asta se datorează în mare parte faptului că numărul oamenilor care lucrează de acasă a crescut masiv în ultimele luni. Acţiunile platformei au crescut de aproape patru ori anul acesta, reuşind să bată estimările deja optimiste ale analiştilor.

Datorită ultimelor rezultate, Zoom şi-a actualizat ținta de venituri pentru anul fiscal 2021 de la 1,78-1,8 miliarde de dolari la 2,37-2,39 miliarde de dolari.
Bloomberg estimează că averea lui Yuan ajunge la 16,4 miliarde de dolari, o creştere de 360% de la începutul anului până acum. Între timp, valoarea de piaţă a Zoom a ajuns la 129 de miliarde de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel