"Iohannis l-a trădat până la capăt pe Antonescu"

Crin Antonescu, Klaus Iohannis
Crin Antonescu, Klaus Iohannis

Liderul Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, susține că edilul Klaus Iohannis l-a trădat "până la capăt" pe fostul președinte al PNL, Crin Antonescu.

"Eu de câteva luni le pun o întrebare celor de la PNL: dacă ei sunt siguri pe parteneriatul Iohannis - Antonescu, pentru că mie nu-mi părea deloc certă loialitatea lui Iohannis în tandemul acesta. Mă rog, probabil că ori nu voiau să comenteze, ori n-au intiuit ce se va întâmpla. M-am așteptat ca Iohannis să-l trădeze până la capăt pe Antonescu, pentru că, până la urmă, trădarea a făcut doar retragerea lui Antonescu mai amară. De altfel, Crin Antonescu era în scădere, era în situația în care nu mai prezintă șanse de a intra în turul II, nicidecum să-l bată pe Victor Ponta, și probabil că atunci era inevitabilă (retragerea). Însă s-a întâmplat printr-o trădare, trădarea lui Iohannis", a declarat Udrea, joi seară, la Realitatea Tv, fără să prezinte dovezi sau să argumenteze.

Crin Antonescu a declarat recent că liberali, precum Ludovic Orban și Teodor Atanasiu, promovau în spațiul public ideea înlocuirii sale din funcția de prezidențiabil cu Klaus Iohannis, acțiune de care primarul Sibiului nu era străin.

"Klaus Iohannis nu era luat pe nepregătite, de vreme ce unii oameni deja umblau prin oraș vorbind că nu mai pot traversa că-i prind cetățenii și-i spun să-l pună pe Iohannis și nu pe Antonescu. Klaus Iohannis era în temă cu asta", a declarat Antonescu, marți seară, la Realitatea Tv.

Antonescu arată cum jocurile pe axa Iohannis - Orban - Atanasiu au condus la retragerea sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel