Adrian Severin îi răspunde Monicăi Macovei: Citatele oferite presei, "o minciună sfruntată în literă şi în spirit"

adrian-severin
adrian-severin

Adrian Severin îi răspunde Monicai Macovei, dupa ce aceasta a făcut mai multe declaraţii la adresa sa, legate de refuzul primirii României în spaţiul Schengen.

"În legătură cu unele declaraţii recente ale doamnei Monica Macovei şi citatele puse de aceasta pe seama mea, dând curs solicitarilor mai multor reprezentanţi ai presei române dar şi din dorinţa de a evita o polemică extinsă al cărui sens nu îl vad, înţeleg să fac următoarea declaraţie:

Citatele oferite presei de doamna Macovei avandu-mă pe mine presupus autor sunt o minciună sfruntată în literă şi în spirit. Prin asemenea manevre josnice doamna Macovei încearcă să arunce asupra altora vina pentru refuzul primirii României în spaţiul Schengen. Aceasta într-un moment în care opinia publică începe să afle şi sa înţeleagă lucrarea nefastă de denigrare a ţării, de care se face vinovată Monica Macovei însăşi şi care a slăbit grav posibilităţile atingerii obiectivului Schengen ca şi a altor obiective româneşti în UE.", spune Adrian Severin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel