EXCLUSIV  Zodia care trebuie să aibă mare grijă în dragoste. Astrolog DCNews: ''Riscați să vă treziți cu...''

Cuplu
Cuplu

Daniela Simulescu, astrologul DCNews a prezentat previziunile săptămânii 8 - 14 aprilie 2019, pentru fiecare zodie. Unul dintre nativi trebuie să aibă mare grijă în relația de cuplu.

Horoscop 8 - 14 aprilie. Nativii Taur încep cu Luna în semnul lor, ceea ce înseamnă că îi face mult mai impresionabili și dornici să impresioneze din același punct de vedere și pe ceilalți. 

Horoscop 8 - 14 aprilie. Ce le-aș recomanda? M-aș gândi foarte bine dacă planurile pe care mi le-am făcut în ultimele săptămâni sunt practice și concrete așa cum le plac pentru că această conjuncție Venus Mercur Neptun în zona viitorului le pot da o idee despre ce anume își doresc, despre cum ar vrea să fie lucrurile, dar nu văd foarte bine totul. Poate să fie mai multă confuzie, poate să fie o influență din partea prietenilor și a persoanelor apropiate, pentru că, pentru ei, această conjuncție se întâmplă chiar în casa a 11-a. I-aș ruga foarte mult să nu asculte nici în stânga, nici în dreapta. I-aș ruga foarte mult să aștepte puțin, se pricep, sunt răbdători, și să își pună pe hârtie pentru că în capul lor este un ocean de tot felul de idei, de gânduri, de ce și-ar dori.

Horoscop 8 - 14 aprilie. Ar trebui să urmeze calea simplă, să noteze pe hârtie și să vadă ce trebuie să facă, să nu se grăbească. 

Horoscop 8 - 14 aprilie. Marte este în Gemeni. Mare grijă. Poate să aducă foarte multe cheltuieli și foarte multe discuții cu persoana iubită. Marte se apropie de un careu cu Neptun și vor crede ceva pe dinăuntrul lor, dar nu este așa. Cel mai bine ar fi să îi întrebați pe parteneri, nu începeți să vă faceți tot felul de povești. V-aș ruga să nu cheltuiți. Plătiți-vă facturile, ratele la bancă, dar nu cheltuiți în plus. Riscați să vă treziți cu lucruri pe care nu le-ați fi vrut.

Horoscop 8 - 14 aprilie. Din punct de vedere al carierei, le-aș sugera, dacă sunt momente în care simt nevoia să vorbească cu superiorii, să o facă. Poate vor avea nevoie de o schimbare, ceva nu le convine. Le-aș recomanda să ceară detalii în scris. 

Vezi previziunile pentru fiecare zodie în parte în VIDEO de mai jos

Citește și: Horoscop 8 - 14 aprilie. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la bani. Astrolog DCNews: Îi rog foarte mult să nu...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel