EXCLUSIV  Horoscop 8 - 14 aprilie. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la bani. Astrolog DCNews: Îi rog foarte mult să nu...

Bianca Ştefan / 08 apr 2019 / 17:14 Salveaza PDF Comentarii
Horoscop
Horoscop

Daniela Simulescu, astrologul DCNews a prezentat previziunile săptămânii 8 - 14 aprilie 2019, pentru fiecare zodie. Unul dintre nativi trebuie să aibă mare grijă pe plan financiar.

Horoscop 8 - 14 aprilie Balanță. Nativii din zodia Balanță trebuie să aibă mare grijă la tot ce înseamnă financiar, în special la banii pe care îi împart cu partenerul, la banii pe care îi preiau din alte resurse. Este o mică zăpăceală. I-aș ruga foarte mult să nu se grăbească în momentul în care vor să încheie un contract, vor să vândă ceva.

Horoscop 8 - 14 aprilie Balanță. Mercur încă este în conjuncție cu Neptun. Nu vă grăbiți. Că este un partaj, un divorț, o moștenire, sau o afacere pe care vreți să o închideți, v-aș recomanda să mai stați o săptămână - două pentru că nu vă dați seama de niște aspecte.

Horoscop 8 - 14 aprilie Balanță. Zona relațională este foarte importantă. Partenerii vor avea dor de ducă și vor dori să călătoriți, să vă plimbați, dar nu unde vreți voi.

Horoscop 8 - 14 aprilie Balanță. Este un moment foarte bun în care să studieze. Citiți, învățați, verificați-vă cunoștințele. Nu vă pierdeți timpul aiurea pentru că și tranzitele sunt foarte bune. Ori să vă găsiți o pasiune, ori să faceți lucruri noi. Vă ajută să descoperiți alte resurse interioare pe care nu le-ați bănuit niciodată că le aveți.

 Previziunile complete pentru toate zodiile, în VIDEO de mai jos

Vezi și:  Horoscop 8-14 aprilie. Zodia care aleargă după bani. Astrolog DCNews: Să nu-și asume riscuri acum!

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23