EXCLUSIV  Horoscop 8-14 aprilie. Zodia care aleargă după bani. Astrolog DCNews: Să nu-și asume riscuri acum!

Ema Apostu / 07 apr 2019 / 13:00 Salveaza PDF Comentarii
Antreprenor
Descriere foto: Antreprenor

Daniela Simulescu, astrologul DCNews a prezentat previziunile săptămânii 8 - 14 aprilie 2019,  pentru fiecare zodie. Unul dintre nativi va avea parte de perioadă specială.

Horoscop 8-14 aprilie. Acești nativi, în următoarea perioadă, sunt preocupaţi de tot ce înseamnă bani. Este foarte importantă zona financiară. Marte îi face să îşi dorească mai multe lucruri în acelaşi timp. Se vor pierde mai mult..

Horoscop 8-14 aprilie. Rezultatele sunt bune, doar că alergând după mai mulţi iepuri s-ar putea să mai cadă nişte bani din buzunare. Este bine să îşi mai asume şi riscuri din când în când, dar nu chiar acum. Să nu asculte de parteneri pentru că s-ar putea să îi facă să se grăbească.

Horoscop 8-14 aprilie. În continuare, nevoia lor de afecţiune, de linişte, de romantism, de visare este mare. Gândire la modul: cum ar fi să am copii, dacă nu am. În zona profesională, în afără de investiţiile pe care vor să le facă, ar trebui să adopte o atitudine diferită faţă de colegi, superiori şi subordonaţi. Trebuie să conştientizeze care este rolul lor.

Horoscop 8-14 aprilie. Trebuie să îşi facă un CV interior: ce fac la acest loc de muncă, cu ce mă ajută şi cu ce îi pot ajuta pe ceilalţi? Ar face bine să fie mai comunicativi. Curiozitatea Scorpionilor va fi mult mai pe faţă. Pentru o perioadă, dacă au de făcut investigaţii medicale, să nu uite.

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27