X Factor: Vasilica Chițoi, 18 milioane de DA. Carla's Dreams, fără cuvinte-VIDEO

X Factor: Vasilica Chițoi. Vasilica Chițoi, în vârstă de 75 de ani, a primit 18 milioane de DA la X Factor. Nu doar a cântat de ți se făcea pielea de găină. A făcut mai mult decât atât. Și-a spus povestea de viață, prin versuri, o viață care nu a fost tocmai fericită.

X Factor: Vasilica Chițoi. Soțul ei a murit când era însărcinată în trei luni. Era aviator și s-a prăbușit. Vasilica Chițoi nu a zburat niciodată, deși și-ar fi dorit. De când a rămas văduvă, Vasilica Chițoi nu a mai putut iubi pe nimeni altcineva.... "În fiecare noapte mă rog la Dumnezeu să am un somn liniștit", a spus Vasilica Chițoi. Acum, la 75 de ani, concurenta de la X Factor a călătorit cu avionul. A fost experiența vieții sale.

[citeste si] 

X Factor: Vasilica Chițoi. Revenind la momentul său de pe scenă. A fost sublim. Vasilica Chițoi a emoționat pe toată lumea prin colajul de romanțe populare. Carla's Dreams a spus că, pentru el, Vasilica Chițoi înseamnă o mamă care îmbătrânește, nu o bunică. Delia a zis că această concurentă este un exemplu pentru noi toți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel