X Factor Finalistul Publicului 15 decembrie. ELIMINĂRI

X Factor Finalistul Publicului 15 decembrie. ELIMINĂRI. Vineri, 15 decembrie, a avut loc prima gală din cel de-al șaptelea sezon X Factor. Concurenții au intrat, de la ora 20:00, la Antena 1, în febra emoțiilor. Telespectatorii vor putea alege marele câștigător X Factor pe data de 22 decembrie.

UPDATE: Vă puteți alege favoriții, până duminică, la ora 20:00, după cum urmează: 

votează ALINA prin SMS la 1313! 

votează PIERLUCA prin SMS la 1313!

votează FRANCESCA prin SMS la 1313!

votează KATERINA prin SMS la 1313!

votează AD LIBITUM prin SMS la 1313!

UPDATE: Patru dintre concurenții ajunși în prima Gală Live au obținut biletele pentru semifinale. Aceștia sunt Teodora Sava, Jeremy Ragsdale, Flashback și Anton Banaghan.

UPDATE: Delia a ales să meargă mai departe cu Teodora Sava.

UPDATE: Carla's Dreams a hotărât să continue, în fazele finale ale X Factor, cu două trupe de băieți. Cârcotașii au spus că astfel și-a micșorat șansele la cucerirea marelui trofeu, însă tineri de la Flashback au dovedit că juratul a făcut alegerea corectă pentru că felul în care s-au comportat a fost perfect.

UPDATE: Horia Brernciu l-a trimis pe Jeremy în semifinală.

UPDATE: Ștefan Bănică l-a trimis pe Anton în semifinală.

-----


X Factor Finalistul Publicului 15 decembrie. ELIMINĂRI. Vineri seară, de la ora 20:00, doi dintre jurați au pregătit câteva surprize pentru telespectatori. Ștefan Bănică și invitatul său Cabron, dar și Delia alături de Macanache și The Motans vor susține recitaluri de excepție.

X Factor Finalistul Publicului 15 decembrie. ELIMINĂRI. În plus, telespectatorii vor afla și cine este Finalistul Publicului, concurentul care pe parcursul audițiilor a primit cele mai multe voturi în aplicația X Factor. Acesta va intra în categoria corespunzătoare vârstei sale. Fiecare concurent, inclusiv Finalistul Publicului, va interpreta câte o melodie, urmând ca în urma reprezentației mentorul grupei să aleagă doar unul dintre ei pentru a rămâne în concurs.

[citeste si]

X Factor Finalistul Publicului 15 decembrie. ELIMINĂRI. Ceilalți cinci concurenți – câte unul din fiecare grupă și doi din cea în care a intrat Finalistul Publicului - vor avea șansa de a convinge telespectatorii să îi voteze prin SMS la 1313 cântând o nouă melodie în prima gală X Factor.

X Factor Finalistul Publicului 15 decembrie. ELIMINĂRI. Aceștia vor putea fi votați de vineri seara, de la finalul primei gale, și până duminică seara, 17 decembrie, ora 20.00, când începe cea de-a doua gală live. Doar primii trei concurenți clasati în ordinea voturilor publicului vor fi salvați și se vor califica pentru a performa în cea de-a doua gală live.

X Factor Finalistul Publicului 15 decembrie. ELIMINĂRI. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla cine va fi Finalistul Publicului, dar și ce vor face ceilalți concurenți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel