X FACTOR FINALIȘTI 17 decembrie 2017

Scutaru Cristina / 17 dec 2017 / 19:34 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Duminică seară, de la ora 20:00, a fost cea de-a doua gală live "X Factor" din acest sezon. 

UPDATE: Publicul a decis! Francesca Nicolescu, Ad Libitum, Jeremy Ragsdale și Pierluca Salvatore merg în finala X FACTOR 2017.

 

După emoțiile primei gale din acest sezon, Teodora Sava, Jeremy Ragsdale, Anton Banaghan și Flashback au fost salvați de jurații lor.

X FACTOR FINALIȘTI 17 decembrie 2017

În acest timp, Francesca Nicolescu, Alina Mocanu, Ad Libitum, Pierluca Salvatore și Katerina Biehu au intrat la votul publicului. Telespectatorii își pot susține preferatul trimițând SMS cu numele acestuia la numărul de telefon 1313 până duminică, 17 decembrie, la ora 20.00, la începutul celei de-a doua gale live.

X FACTOR FINALIȘTI 17 decembrie 2017

Primii trei concurenți clasați în ordinea voturilor publicului vor fi salvați și se vor califica pentru a performa în cea de-a doua gală live din seara de duminică. Astfel, cei șapte concurenți rămași vor interpreta câte o melodie, timp în care telespectatorii au două minute la dispoziție să voteze pentru fiecare dintre aceștia.  

X FACTOR FINALIȘTI 17 decembrie 2017

După interpretarea susținută, pe rând, de către toți semifinaliștii, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval suplimentar de douăzeci de minute. La finalul votului comun, ultimul clasat va fi eliminat.

X FACTOR FINALIȘTI 17 decembrie 2017

Cei șase concurenți rămași în competiție vor intrepreta fiecare câte o nouă melodie înainte de a trece din nou printr-un vot individual de două minute, urmat de un vot comun de 20 de minute. Astfel, la finalul serii, ultimii doi concurenți clasați vor fi eliminați și doar patru vor intra în MAREA FINALĂ de pe 22 decembrie, de la ora 20:00, la Antena 1.

X FACTOR FINALIȘTI 17 decembrie 2017

Tot duminică seară, jurații Horia Brenciu și Carla’s Dreams vor urca pe scena ”X Factor” pentru a susține două recitaluri de excepție. Chiar dacă nu va putea fi prezent pe scaunul său, Ștefan Bănică, aflat la Sala Palatului pentru a susține unul dintre tradiționalele sale concerte de Crăciun, o va lăsa la pupitrul juriului pe Crina Mardare, vocal coach în echipa emisiunii ”X Factor".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25