X FACTOR: Cristian Dragăn, românul care face senzație pe străzile din Liverpool

Cristian Armando Drăgan a trecut proba străzii, dar vrea să știe dacă are ce îi trebuie pentru a fi mai mult decât un artist de ocazie, așa că s-a întors din Liverpool ca să fie testat pentru factorul X de Delia, Carla's Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr.

Cristian Armando Drăgan a plecat din România în urmă cu trei ani pentru că nu reușea să își găsească de muncă, iar în prezent este angajat la o firmă de transport în Anglia, la Liverpool.

Pentru șefii săi, este un român muncitor și serios, care a avansat rapid în companie, însă pe strada Church, din centrul orașului, este o vedetă în toată regula. Aceasta pentru că Armando obișnuiește ca în timpul liber să își ia chitara și să cânte pentru trecători. Coverurile sale după melodiile lui Ed Sheeran au fost atât de apreciate, încât s-au viralizat rapid pe site-urile de socializare.

"Unora nu le venea să creadă că eu cânt, aşa că au venit să stea de vorbă cu mine. Îmi spun că se distrează mai bine cu mine decât în cluburi, că ar fi trebuit să fie acasă de două ore, dar nu pot pleca", a povestit Armando.

[citeste si]

Reacția celor de pe stradă i-a dat curaj lui Armando, așa că și-a luat inima în dinți și a urcat pe scena X Factor la audiții. Dacă a reușit să îi vrăjească și pe jurații Delia, Carla's Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr, telespectatorii vor afla vineri seara, de la ora 21.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel