X Factor 2017. Trupa Vis, centru plasament. "Oamenii se sperie de aspectul meu fizic. Mă trimit la măturat!"

Momente marcate de emoţie, vineri seară, pe scena X Factor. Doi tineri, de la un centru de plasament din Arad, au impresionat prin povestea şi talentul lor.

Jean și Andrada formează trupa Vis. Tânărul şi-a luat inima în dinţi şi a povestit că oamenii ezită să-l angajeze deoarece se sperie de aspectul lui fizic. „Nu mi-e frică de ei, dar să-i vezi cum se uită la tine. Mă afectează foarte tare. Îmi este greu să mă angajez deoarece oamenii se sperie de aspectul meu fizic. Mă trimit în spate, la măturat, la cărat de cutii", a spus tânărul.

Trupa Vis a cântat „Mulţumesc, iubită mamă". „Uitaţi-vă, fraţilor, în oglindă şi apoi uitaţi-vă la băiatul acesta. Şi dacă puteţi face ce face el, atunci să râdeţi. Dacă nu...", a spus Ştefan Bănică Jr după prestaţia celor doi.

„Un copil abandonat să cânte despre mamă şi să nu aibă pic de reproş, dramatismul este mai mare. Au cântat nesperat de bine", a mai spus Bănică Jr.

Delia le-a transmis că îşi doreşte să rămână în concurs. „Vă mulţumesc că ne-aţi făcut timpul nostru de calitate", a spus şi Horia Brenciu.

[citeste si]

Trupa Vis a ieşit de pe scenă cu patru de „Da".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel