X Factor 2017. Trupa Vis, centru plasament. "Oamenii se sperie de aspectul meu fizic. Mă trimit la măturat!"

Rodica Mitu / 20 oct 2017 / 22:15 Salveaza PDF Comentarii

Momente marcate de emoţie, vineri seară, pe scena X Factor. Doi tineri, de la un centru de plasament din Arad, au impresionat prin povestea şi talentul lor.

Jean și Andrada formează trupa Vis. Tânărul şi-a luat inima în dinţi şi a povestit că oamenii ezită să-l angajeze deoarece se sperie de aspectul lui fizic. „Nu mi-e frică de ei, dar să-i vezi cum se uită la tine. Mă afectează foarte tare. Îmi este greu să mă angajez deoarece oamenii se sperie de aspectul meu fizic. Mă trimit în spate, la măturat, la cărat de cutii", a spus tânărul.

Trupa Vis a cântat „Mulţumesc, iubită mamă". „Uitaţi-vă, fraţilor, în oglindă şi apoi uitaţi-vă la băiatul acesta. Şi dacă puteţi face ce face el, atunci să râdeţi. Dacă nu...", a spus Ştefan Bănică Jr după prestaţia celor doi.

„Un copil abandonat să cânte despre mamă şi să nu aibă pic de reproş, dramatismul este mai mare. Au cântat nesperat de bine", a mai spus Bănică Jr.

Delia le-a transmis că îşi doreşte să rămână în concurs. „Vă mulţumesc că ne-aţi făcut timpul nostru de calitate", a spus şi Horia Brenciu.

[citeste si]

Trupa Vis a ieşit de pe scenă cu patru de „Da".loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE2