X FACTOR 2017. Carla’s Dreams, musaca. Şi-a uimit colegii

Carla’s Dreams și-a surprins colegii la audițiile ”X Factor” după ce, într-una din zile, le-a adus o tavă de musaca, despre care s-a lăudat că ar fi fost pregătită chiar de el. 

Deși lăudat de Horia Brenciu și Ștefan Bănică jr pentru rezultat, Delia a rămas în continuare sceptică: "Nu știu de ce am dubii că ai făcut tu asta, vreau să vin odată când se face", a spus cântăreața.

Cu toate acestea, Carla's Dreams a dat dovadă că știe totuși mai mult decât bazele artei culinare în timp ce juriza prestația unei concurente. "Chiar dacă vorbim despre melodia Highway to hell, ai transformat prea mult cântatul în strigăt. E ca și zahărul într-o friptură, se pune puțin", a spus artistul cunoscut pentru analogiile sale pline de metafore.

Auzind asta, colegii săi au reacționat imediat, contrariați de combinația de ingrediente. "Zahăr în friptură? Dar e cafea?", a întrebat amuzat Ștefan Bănică jr.

[citeste si]

Care a fost concluzia trasă de Carla's Dreams, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 21.15, într-o nouă ediție "X Factor", la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel