Wozniacki, după ce a învins-o pe Halep: Îmi pare rău că a trebuit să câştig

'Este un vis devenit realitate', a declarat jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA, care a câştigat sâmbătă primul său turneu de Mare Şlem, Australian Open, după o finală împotriva româncei Simona Halep, cu 7-6 (2), 3-6, 6-4.

'Este un vis devenit realitate. Îmi tremură vocea, e un moment foarte emoţionant', a spus după meci Wozniacki, citată de Reuters. 'Vreau să o felicit pe Simona. Ştiu că azi e o zi grea şi îmi pare rău că a trebuit să câştig. A fost un meci incredibil şi o luptă incredibilă, din nou îmi pare rău', a adăugat daneza, care va fi noul lider mondial, detronând-o pe Halep. Daneza pierduse precedentele sale finale de Mare Şlem, ambele la US Open (2009 şi 2014). 

Emoțiile și tensiunea, la cote mari

Simona Halep a fost aproape de a izbuti performanţa carierei, după ce a condus cu 4-3 în decisiv, însă a pierdut setul, deşi a servit de două ori.

[citeste si]

Halep a fost mai ofensivă decât daneza, care a demonstrat de ce este considerată jucătoarea cu cea mai bună defensivă din circuitul profesionist, salvând mingi incredibile, însă românca a plătit şi preţul pentru un turneu epuizant, dus până în finală în ciuda unei accidentări la gleznă în primul tur, după probleme la glezna dreaptă în urma semifinalei cu Kerber şi după o finală desfăşurată pe o căldură insuportabilă (32 grade Celsius), care a făcut-o să ceară intervenţia medicului în setul al doilea, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel