Vrancea: Tânăr bănuit de furturi din maşini şi benzinării, reţinut pentru 24 de ore

Un tânăr dus la audieri în cursul dimineţii de joi pentru infracţiuni de furt calificat a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru alte patru persoane Parchetul urmând să dispună măsuri preventive, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

'O persoana a fost reţinută pentru 24 de ore în urma audierilor de joi dimineaţă, în cursul zilei de vineri urmând a fi prezentată instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Pentru celelalte patru persoane vor fi dispuse măsuri preventive de către Parchet', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Joi dimineaţă, pe raza municipiului Focşani, au fost puse în executare opt mandate de aducere, cinci persoane fiind conduse la sediul Poliţiei Municipiului Focşani, în vederea audierii şi continuării cercetărilor în mai multe dosare penale pentru infracţiuni de furt calificat. Potrivit poliţiei, cele cinci persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 25 de ani, sunt bănuite de furturi din auto şi din benzinării de pe raza municipiului Focşani.

La acţiune au participat poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, ordine publică, acţiuni speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel