Voropchievici, Magia zilei: Alungă tristețea și te ajută să îți găsești pacea interioară

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 un cristal care ajută la alungarea tristeții și găsirea păcii interioare, dacă veți alege să îl purtați cu voi.

Mihai Voropchievici va prezenta câte o piatră în fiecare ediție la Magia zilei pe care o puteți purta zilnic pentru a vă ajuta în viață.

Fiecare om caută câte o piatră, un cristal care i se potrivește cel mai bine. Vă ofer pentru prima zi, ametistul. Ametistul este un cristal spiritual, piatra meditației, pe care, dacă ați ales-o, vă va ajuta să vă liniștiți mintea și să găsiți pacea interioară. În primul rând, încurajează trezirea spirituală, dar și onestitatea și vă va ajuta să judecați cu multă înțelepciune

Pe plan mental, alină tristețea și jalea și stimulează intuiția. Vă ajută să faceți față unor situații dificile. Vă îmbunătățește concentrarea și învinge tendința previciu.

Fizic, eliberează tensiunile și este eficient în tratarea migrenelor, umflăturilor și înțepăturilor de insecte, dar și a zgârieturilor și tulburărilor nervoase., a explicat Mihai Voropchievici, în cadrul ediției din 24 decembrie, Magia Zilei, la Antena 3.

Vezi și: Horoscop 24 decembrie 2018. Camelia Pătrășcanu, previziuni în Ajun de Crăciun

Ajunul Crăciunului, 24 decembrie. Superstiții: Ce nu ai voie să faci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel