Urmărește emisiunea live


Violeta Alexandru nu știe ce s-a întâmplat cu liftiera de care nu are nevoie: Nu e preocuparea mea să-i iau urma

Violeta Alexandru a explicat într-o emisiune tv de miercuri de ce a concediat liftiera de la Ministerul Muncii pe care-l conduce.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, pentru B1 TV, că a decis să renunțe la serviciile liftierei din minister deoarece „nici eu, nici colegii mei nu avem nevoie de cineva care să apese pe un buton". Acesta a mai spus că nu știe ce s-a întâmplat între timp cu femeia, dacă lucrează în altă parte acum.

”Nu am disponibilizat-o, am solicitat să nu se mai desfășoare această activitate în Ministerul Muncii, că e nevoie de forță de muncă în multiple alte zone și nu e nevoie să apese cineva pe buton. Acum funcționează liftul. Dacă vin persoane cu nevoi speciale, se mobilizează cineva din minister pentru a le ajuta", a explicat ministrul Muncii, pentru B1 TV, în emisiunea lui Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.

Violeta Alexandru a mai precizat că nu știe ce s-a întâmplat cu liftiera între timp: ”Nu e preocuparea mea să iau urma liftierei”. Ministrul a venit cu aceste precizări după ce i s-a reproșat că, din cauza ei, liftul, care ar fi foarte vechi, nu mai funcționează deloc și asta pune probleme mai ales persoanelor cu dizabilități care au treabă prin minister.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel