US OPEN 2015: Simona Halep a făcut haz de necaz după înfrângerea cu Flavia Pennetta

US OPEN 2015. Simona Halep a vorbit într-o conferinţă de presă despre semifinala pierdută cu Flavia Pennetta la US Open 2015, scor 1-6, 3-6. Românca a declarat că nu a găsit energia pentru a juca mai bine în fața italiencei şi nici nu a găsit o cale prin care să iasă din această stare, în timp ce adversara sa a jucat foarte bine.

US OPEN 2015. Simona Halep a avut însă puterea să glumească după eșec şi a afirmat că are şi lucruri pozitive despre care să vorbească.

US OPEN 2015. "Am 16 victorii în SUA, după parcursul de rahat pe care l-am avut la Roland Garros şi Wimbledon", a spus Simona Halep la conferința de după meci, potrivit gsp.ro. Românca a fost întrebată dacă ar fi ajutat-o în vreun fel dacă ar fi venit ploaia şi s-ar fi întrerupt meciul. "Nici zăpada nu m-ar fi ajutat", a răspuns ea, în glumă.

Citește și: Flavia Pennetta, prima reacție după victoria cu Simona Halep: ”M-a provocat foarte serios”

US OPEN 2015. "Nu am avut energie. M-am simţit ca la Wimbledon aproape. A fost foarte greu, Am încercat. Totuşi, a fost mai bine ca la Australian Open, când am renunţat în timpul meciului. Aici am încercat să găsesc soluţia, dar nu am reuşit.

US OPEN 2015. Am jucat multe meciuri în SUA, nu e uşor să fii sută la sută în fiecare zi. Am jucat semifinale pentru prima oară aici, aşa că e bine. Am avut emoţii înainte de meci, le-am simţit în stomac. Nu a fost uşor să intru pe teren. Dar nu vreau să-mi găsesc scuze. Ea a fost mai bună, a jucat foarte bine.

US OPEN 2015. A fost cel mai bun turneu de Mare Şlem al meu din acest an. O să-mi iau câteva zile de pauză şi apoi o să revin la tenis. Sper să fiu din nou încrezătoare şi să joc cu plăcere", a mai declarat Simona Halep.

Vezi și: Șocul anului în tenis: Serena Williams, eliminată de la US Open de numărul 43 WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel