Universitatea Craiova, eliminată din Europa Conference League

Universitatea Craiova a fost eliminată din Europa Conference League la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu echipa albaneză KF Laci, 0-0, joi seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova, în manşa secundă a turului al doilea preliminar al competiţiei. 

Universitatea fusese învinsă cu 1-0 în prima manşă. Meciul de debut al antrenorului Laurenţiu Reghecampf nu a fost de bun augur, echipa fiind dominată o bună bucată de timp în prima repriză. Alb-albaştrii au jucat mai bine în repriza a doua, au dominat insistent pe final, dar nu au reuşit să înscrie golul care să ducă măcar partida în prelungiri, fiind lipsiţi şi de şansă.

Singura ocazie a gazdelor în prima repriză a fost una uriaşă, bosniacul Koljic ratând singur cu portarul (36). Albanezii au legat mai bine jocul, graţie organizării şi tehnicii superioare, reuşind chiar să îşi creeze câteva ocazii. Roganovic (8) a tras de la distanţă, dar mingea a fost prinsă de Lazar, Malota (22) a ratat o situaţie mare, trimiţând pe lângă poartă din 3 metri, iar Mazrekaj (24) a executat bine o lovitură liberă de la 22 de metri, dar balonul a fost reţinut de Lazar.

Universitatea construit lent şi previzibil, astfel că ocaziile au întârziat să apară şi după pauză. Laci a avut prima oportunitate, dar Lazar a prins şutul de la distanţă al lui Mazrekaj (70). Micuţul Gustavo a avut o ocazie decentă (78), lovind balonul cu capul de la 11 metri, apoi Cîmpanu (86) a şutat de la 30 de metri, dar Sherri a respins. Fedele a prins un şut bombă de la 40 de metri, dar mingea a lovit bara, iar apoi a ieşit în corner din Sherri (90+1).

Ultima oportunitate a craiovenilor a fost o lovitură liberă de la 18 metri (90+3), dar Nistor a trimis pe lângă ţintă. Universitatea a părăsit prematur competiţiile europene pentru al doilea sezon consecutiv. Universitatea Craiova - KF Laci 0-0 Craiova, Stadion Ion Oblemenco Europa Conference League - turul al doilea preliminar (manşa a doua) În prima manşă: 0-1, potrivit Agerpres..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel