''Un show păcătos'', scos din grila Antena 1! Dan Capatos, anunț important

După nouă ani de la debut, ''Un show păcătos'' a ajuns la final. Ultima ediție a emisiunii a avut loc joi, 15 decembrie. Dan Capatos a făcut anunțul în direct, la tv.

Începând cu 2017, vedetele de la "Un show păcătos" vor începe un alt proiect. Dan Capatos a spus că noul late night show va începe din 9 ianuarie 2017, dacă noul studio de unde se va emite HD va fi gata. Altfel, prima ediţie a noului proiect va fi pe 15 ianuarie 2017.

"(...) Această poveste care a început acum nouă ani se termină în această seară! (...) «Un show păcătos» dispare în culmea gloriei. Este show-ul care a înlăturat orice concurenţă (…) şi a ieşit întotdeauna învingător. (…) Pentru asta vă mulţumim, meritaţi să ne plăcăm înaintea voastră că aţi stat alături de noi 18 sezoane. Puteam face această schimbare acum 5 ani, când s-a mutat în casă nouă – cred că 10 sezoane să stai în acelaşi décor... dar atunci ne-am gândit că era prea devreme. (…) Eu, Cruduţa, Cătălin, însă, odată cu noua casă pe care o vom primi din ianuarie va arăta cu totul şi cu totul diferit. (...)", a declarat Dan Capatos în cadrul emisiunii "Un show păcătos".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel