Un președinte terchea-Bercea

val-valcu
val-valcu

De ce să demisioneze Traian Băsescu, dacă n-a făcut nimic? Doar pentru că are fratele lui probleme? Doar nu împart aceeași casă și nu au același serviciu.

Unii ar putea crede că demisia este pentru imaginea țării, care e făcută terchea-berchea. Demisie de onoare, cum s-ar spune. Hă, hă, hă!

Alții, ca să se facă dreptate. Traian Băsescu a avut noroc toată viața sa politică. I-a dat soarta adversari slabi, bani de cheltuit de la Buget în 2009, sprijin extern, în 2012. N-a spus nu, domnule, nu e drept să-i ciuruiesc! Acum, dacă a avut ghinion, e firesc să piardă. Ca șefii unor triburi polineziene, executați de supuși când se strica vremea. Aveau noroc, stăteau degeaba, în puf. Pica pe ei măgăreața, harșt.

Pe de altă parte, chiar Traian Băsescu a ridicat problema, atunci când i-a anunțat pe români ce vor românii. "Sunt convins că 80% dintre români vor să îşi aleagă şeful de stat. Bun, rău, dar ştiu că îl schimbă. Ce te faci cu unul care e pe viaţă şi mai lasă şi moştenitori? Dacă iese vreunul cu dizabilităţi, ce te faci? Rămâi cu el şef de stat?”, spunea în 2011, într-o declarație care i-a adus o amendă de la CNCD.

Uite că în 2012, 80% dintre alegători au vrut să-și schimbe președintele și n-au putut. Iar, în 2014, au rămas cu președintele șef de stat, chiar dacă are un frate cam terchea-Bercea. Că nu putem spune că ar avea dizabilități, până nu cer procurorii și un examen psihiatric.

Citește și: Elena Udrea a făcut un auto-denunț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel