Turul României. Ultima etapă riscă să fie anulată

Mihai Ciobanu / 13 sep 2018 / 14:01 Salveaza PDF Comentarii
Turul Frantei
Descriere foto: Turul Frantei

Preşedintele Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak, a afirmat, joi, pe Facebook, că ultima etapă a Turului României, cursă care va avea loc săptămâna viitoare, riscă să fie anulată din cauza lipsei unui aviz din partea Primăriei Bucureştiului. 

''Dragi ciclişti, sportivi, antrenori, team manageri, organizatori şi nu în ultimul rând sponsori. După un an de pregătiri pentru reluarea Turului României, cu numai câteva zile până la începerea competiţiei, suntem în situaţia ca etapa de la Bucureşti să o anulam din cauza faptului că d-na Primar General Firea nu a semnat avizul pentru desfăşurarea competiţiei. Am primit toate avizele din peste 100 de localităţi şi autorităţi din ţară, însă de la Bucureşti, unde ar trebui să se încheie competiţia, încă nu am reuşit să o primim, deşi comisia a dat avizul'', a scris în reţeaua de socializare singurul campion paralimpic al României. 

Vineri ar trebui semnat avizul

''Dacă mâine (vineri, n. red.) nu avem semnat avizul din Bucureşti suntem nevoiţi să anulăm ultima etapă a celei de-a 51-a ediţii a Turului Romaniei. Îmi pare foarte rău să va scriu aceste rânduri, dar din păcate sportul românesc nu este degeaba unde este'', a concluzionat Novak, care a promis că va ţine iubitorii ciclismului la curent cu noutăţile. 

Ediţia a 51-a a Turului ciclist al României va avea loc în perioada 18-23 septembrie şi va trece prin cele trei provincii istorice ale României cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri. Una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism din sud-estul Europei, care a avut prima ediţie în 1934, va reveni după o pauză de cinci ani. "Mica Buclă", cum este cunoscut Turul României, va avea cinci etape şi se va desfăşura pe o distanţa totală de 718 km, cursa fiind inclusă în calendarul UCI. 


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27