EXCLUSIV  Titi Aur, sfaturi CRUCIALE pe timp de iarnă. Ce trebuie să ai în maşină şi ce să faci când parchezi. Sigur NU ŞTIAI

Titi Aur, expert în conducere defensivă, a explicat în exclusivitate pentru DC NEWS ce trebuie să avem în portbagaj iarna. 

"În primul rând, trebuie să avem plinul făcut iarna. Sau cât mai multă benzină în rezervor. Dacă rămânem undeva blocaţi, împotmoliţi, să ne putem încălzi, ca să nu murim de frig. E bine să avem o sticlă de apă, o pătură, o lopată ca să putem face un pic loc prin zăpadă. Nu trebuie să deszăpezeşti drumul până acasă, dar e bine să faci un pic de loc. Un sac de nisip chiar! E bine să ai minimul necesar ca să poţi supravieţui o noapte în siguranţă. 

Dacă eşti mereu cu combustibilul la limită, maşina e inutilă, îngheţi cu tot cu ea.", a declarat Titi Aur în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Cel mai important sfat pe timp de iarnă

"Un alt sfat legat de iarnă, când vine zăpada. Când vin acasă de la serviciu şi parchez, dacă a nins în ziua respectivă, nu trebuie să las maşina în parcare şi să plec. Pentru că maşina caldă topeşte zăpada din jur, zăpadă care îngheaţă peste noapte. Ori sunt gospodar şi o dau pe toată la o parte, ori fac urme. Dau cu maşina înainte-înapoi, cât să fac urme ca să pot ieşi. Nu doar la blocul nostru, ci oriunde parcăm. 

Diferenţa între şoferul care ştie asta şi cel care nu ştie e mare. Pentru că unul pleacă, unul stă pe loc!", a mai spus expertul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel