EXCLUSIV  Teodorescu, despre celebra GAFĂ pentru care "PSD a intrat la guvernare să REPARE": Va fi trecută în ISTORIE

Foto: Facebook Klaus Iohannis
Foto: Facebook Klaus Iohannis

Răzvan Dumitrescu, Bogdan Chirieac și Bogdan Teodorescu au vorbit despre intrarea PSD la guvernare, în exclusivitate la DC NEWS și DC NEWS TV.

"Celebra gafă care va fi trecută în istorie, anunțul din vară că am învins pandemia (n.r. anunț făcut de Florin Cîțu, la acea vreme premier al României)... lucru de o lipsă totală de înțelegere și prevedere, de percepție a realităților socio-politice din țara asta, a condus, de fapt, la această criză a electoratului conservator de care PSD s-a temut.

Ăsta a fost motivul pentru care PSD a intrat la guvernare. Au intrat pentru a crea o altă impresie de guvernare. Ei, la acest moment, încearcă să facă, oarecum, ce a făcut Năstase în anul 2000, când brusc lucrurile păreau că s-au așezat, păreau că merg, unele și mergeau și lumea a zis: E bine!

Și a crescut brusc gradul de încredere, gradul de mulțumire. Din momentul în care toate scandalurile care au însoțit Coaliția CDR - PD - UDMR în perioada 1996 - 2000 s-au estompat, toate mișcările au început să fie gestionate, societatea s-a calmat și gradul de entropie al societății s-a diminuat", a declarat Bogdan Teodorescu, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV, în emisiunea "Ce se întâmplă?"

În vara anului 2021, Florin Cîțu anunța că România a învins pandemia, deşi doar circa 25% dintre români erau vaccinaţi, iar COVID-19 era încă în circulație, în timp riscul unei noi explozii de cazuri amenința populația.

Citește și: ”PNL va DECONTA lăturile vărsate public”. Bogdan Teodorescu: Asta a văzut România

Vezi mai multe în video:

 

BILANȚ COVID, 9 decembrie 2021. Infectări și decese în ultimele 24 de ore

Conform datelor existente la nivelul CNCCI, la data de 9 decembrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 1.032 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 74 de decese dintre care 2 anterioare.

Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.

Ciolacu, reacție pentru Cîțu: Îi urez succes

Îi urez succes, a zis președintele PSD, Marcel Ciolacu, ca reacție la declarația liderului PNL, Florin Cîțu, potrivit căreia coaliția de guvernare s-ar putea rupe la ”cel mai mic derapaj” în ceea ce priveşte stabilitatea economică şi statul de drept.

”Îi urez succes domnului Cîțu”, a zis Marcel Ciolacu.

Președintele social-democraților reia tema potrivit căreia PNRR trebuie optimizat.

Reacția liderului PSD vine după ce președintele PNL, Florin Cîțu, a spus joi seară, la Digi24, că, în cazul în care PSD va bloca reformele sau dacă va vedea ”cel mai mic derapaj” în ceea ce priveşte stabilitatea economică şi statul de drept, va convoca forul de conducere al partidului pentru a vedea dacă vor merge mai departe în această formulă guvernamentală.

De asemenea, Florin Cîțu a spus că PNRR nu poate fi modificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel