Ștefan, Exatlon - Iuliana, Bravo, ai stil! All Stars: Simt o chimie

Ștefan și Iuliana
Ștefan și Iuliana

Ștefan de la Exatlon vorbește despre Iuliana, de la Bravo, ai stil! All Stars, după ce  tânăra a mărturisit, la televizor, că îl place.

Iuliana, de la Bravo, ai stil! All Stars, a declarat în nenumărate rânduri că îl place pe Ștefan, fostul concurent Exatlon.

“Preferatul meu a fost Ștefan. Îmi plăceau la el fizicul, caracterul, era un băiat de nota 10, muncitor, sportiv, chiar l-am apreciat foarte tare. Păcat ca a ieșit din competiție in semifinale. Merita mai mult. Îmi place de el și… necâștigător. De aceea, la întoarcerea în țară, îi spun așa: “Ștefan, sună-mă, să fie primul telefon pe care îl dai!”, a zis, amuzată, Iuliana la Bravo, ai stil! All Stars. 

Ștefan de la Exatlon a vorbit pentru prima dată despre Iuliana.

"Doamne, ce fată frumoasă! Eu știam că a spus că ar vrea să ne vedem dacă o să fiu câștigător, nu și dacă pierd. Așa am înțeles eu. S-a răzgândit? Nu mi s-a aranjat în viața mea o întâlnire cu o fată, sper să se întâmple totul firesc. Am văzut-o când am ieșit din concurs, e foarte frumoasă. Am văzut-o în poze, nu știu încă dacă este genul meu...Dacă mă întâlnesc cu ea și simt o chimie, bine, dacă nu...", a declarat Ștefan pentru WOWbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel