Tatăl Simonei Halep, executat silit. Se organizează licitație

Captură Antena 3
Captură Antena 3

Tatăl Simonei Halep se pare că a ajuns din nou pe mâna ANAF-ului. O construcție din comunca Vulturu va fi scoasă la licitație.

Tatăl Simonei Halep se pare că va fi deposedat de un imobil din cauza datoriilor la stat. ANAF-ul organizează, peste opt zile, o licitație pentru vânzarea unei construcții care se află în proprietatea unei firme care îl are drept unic asociat și administrator pe Setere Halep. Mai exact, este vorba despre o clădire executată silit după ce a fost pusă sub sechestru încă din mai 2013 din cauza datoriilor. În clădire a funcționat un magazin mixt. Licitația pornește de la 50.758 lei, fără TVA, conform Replicaonline.

Nu este la primul "contact" cu ANAF-ul

Stere Halep nu este la prima experiență de acest gen. Presa scria în 2014 că tatăl campioanei a mai avut o problemă financiară în urma căreia ANAF-ul a pus sub sechestru trei autoturisme și o stână a familiei. Atunci datoriile erau acumulate de firma de lactate, Lacto Mony SRL din localitatea Vulturu, pe care o deținea Stere Halep. În acea speță, se pare că datoria a fost plătită ulterior.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel