Şumudică, Kayserispor. "Îl iubesc toţi jucătorii. Glumeşte cu toţi"

sumudica
sumudica

Marius Şumudică este apreciat la Kayserispor.  

"Antrenorul nostru are un caracter foarte bun. Discută cu fiecare jucător în parte. Glumeşte cu toţi. În acelaşi timp este şi disciplinat şi ne insuflă această disciplină.

Îl iubesc toţi jucătorii. Iar acest lucru se vede prin punctele obţinute. Avem o relaţie foarte bună cu antrenorul nostru şi sperăm să rămână astfel", a spus Guray Vural, pentru sporx.com.

[citeste si]

Aflat, în Antalya, pe marginea terenului în timpul unul meci de pregătire al formaţiei sale, Kayserispor, antrenorul român a crezut că plasa din spatele său este suficient de aproape încât să se sprijne pe ea. A greşit însă şi a căzut în şanţ. "Imediat aţi preluat imaginile.

Ce mai râdeţi unii dintre voi ... Şi cred că am făcut şi ruptură, na! Eram atent la o fază, strigasem ceva la băieţi şi am vrut să mă sprijin de gardul ăla din plasă. Am călcat în gol şi am căzut. După aia mă prefăceam că aşa am vrut eu să mă aşez. De unde, eu nu ştiam cum să ascund", a povestit, cu umor, antrenorul cu care Astra a obţinut cele mai importante performanţe din istoria sa, campionatul şi Supercupa României, potrivit digisport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel