Steaua - Manchester City. Reghecampf: Va fi foarte greu pentru noi

Laurențiu Reghecampf a spus că, în meciul cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor, formația sa are o șansă de care trebuie să profite.

Sincer, nu doream City. Dar așa cum în turul trei am avut șansa să tragem o echipă cu care să ne batem de la egal la egal (n.r. — Sparta Praga), de data asta am avut norocul să tragem cea mai bună echipă dintre cele cinci (n.r. — Manchester City). Dar în fotbal totul este posibil, a spus el.

[citeste si]

Va fi foarte greu pentru noi, dar eu gândesc pozitiv și vom vedea. Din partea noastră și a jucătorilor va fi o ambiție în plus pentru că e o mândrie să joci cu o echipă de un asemenea nivel și poate reușim să facem două jocuri bune și să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Oricare alt adversar în afară de Manchester City era mai ușor. Eu aș fi vrut Ajax sau Porto, mă gândeam că împotriva lor avem cât de cât o șansă. Dar nu se știe. Poate acum înainte de meciul cu City nu avem nicio șansă, iar la sfârșit ne vom califica, nu se știe, a adăugat antrenorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel