SRL, înfiinţat de Consiliul Local Sector 3. Negoiță: Consider oportună acordarea unui mandat

Robert Negoita
Robert Negoita

SC Administrare Active Sector 3 SRL, societate înfiinţată de către Consiliul Local Sector 3, a primit mandat în vederea achiziţionării unei fabrici de prefabricate cu o valoare estimată la cinci milioane de euro + TVA.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al societăţii Administrare Active Sector 3 SRL a primit mandat pentru demararea procedurilor în vederea unui proiect care să vizeze construcţia de la zero a unei astfel de fabrici.

Societatea Delta Antrepriza de Construcţii şi Montaj 93 SA a făcut o ofertă de vânzare a unui poligon de prefabricate, în valoare de 8,3 milioane euro + TVA, ofertă ce cuprinde teren, construcţii, echipamente depozitare, căi de acces. SC Administrare Active Sector 3 SRL a răspuns cu o ofertă de cumpărare neangajată în valoare de 4,6 milioane euro + TVA privind achiziţionarea fabricii amplasată în Popeşti-Leordeni, pe Şoseaua de centură nr. 111.

"Ţinând cont de necesitatea implementării obiectivelor de investiţii aprobate la nivelul Sectorului 3 în termeni de eficienţă timp-costuri, consider oportună acordarea unui mandat preşedintelui CA al societăţii Administrare Active Sector 3 SRL în vederea achiziţionării unei fabrici de prefabricate cu o valoare estimată de 5 milioane euro + TVA în scopul derulării obiectivelor de investiţii ale Sectorului 3 şi ale întreprinderilor publice care au ca autoritate publică tutelară Sectorul 3 al municipiului Bucureşti", se arată în expunerea de motive semnată de primarul Robert Negoiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel