SRL, înfiinţat de Consiliul Local Sector 3. Negoiță: Consider oportună acordarea unui mandat

Robert Negoita
Descriere foto: Robert Negoita

SC Administrare Active Sector 3 SRL, societate înfiinţată de către Consiliul Local Sector 3, a primit mandat în vederea achiziţionării unei fabrici de prefabricate cu o valoare estimată la cinci milioane de euro + TVA.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al societăţii Administrare Active Sector 3 SRL a primit mandat pentru demararea procedurilor în vederea unui proiect care să vizeze construcţia de la zero a unei astfel de fabrici.

Societatea Delta Antrepriza de Construcţii şi Montaj 93 SA a făcut o ofertă de vânzare a unui poligon de prefabricate, în valoare de 8,3 milioane euro + TVA, ofertă ce cuprinde teren, construcţii, echipamente depozitare, căi de acces. SC Administrare Active Sector 3 SRL a răspuns cu o ofertă de cumpărare neangajată în valoare de 4,6 milioane euro + TVA privind achiziţionarea fabricii amplasată în Popeşti-Leordeni, pe Şoseaua de centură nr. 111.

"Ţinând cont de necesitatea implementării obiectivelor de investiţii aprobate la nivelul Sectorului 3 în termeni de eficienţă timp-costuri, consider oportună acordarea unui mandat preşedintelui CA al societăţii Administrare Active Sector 3 SRL în vederea achiziţionării unei fabrici de prefabricate cu o valoare estimată de 5 milioane euro + TVA în scopul derulării obiectivelor de investiţii ale Sectorului 3 şi ale întreprinderilor publice care au ca autoritate publică tutelară Sectorul 3 al municipiului Bucureşti", se arată în expunerea de motive semnată de primarul Robert Negoiţă.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24