Amenințări din Ministerul Sănătății: O să ies și o să povestesc

Constantin Dina, șeful Corpului de Control al Ministerului Sănătății, a declarat că dacă nu se vor lua măsuri după incendiile din spitale, va ieși public să arate dedesubturile sistemului sanitar.

”Acest control la Piatra Neamț s-a făcut abia în a treia săptămână a lunii ianuarie a anului 2021, iar raportul este în curs de scriere. Au fost descoperite tot felul de nereguli. Din nefericire, nu putem să facem publice mari probleme din sistemul sanitar, deoarece majoritatea au luat drumul Parchetului și sunt anchete penale în curs.

Dacă nu se va face nimic și vedem că lucrurile se fac tot așa o să ies și o să vă povestesc despre ce e vorba în sistemul ăsta sanitar. După ce am făcut atâtea controale pot să vă spun că legislația în domeniul sanitar și-a atins limitele ei, iar ea trebuie modificată neapărat.”, a declarat Constantin Dina, șeful Corpului de Control al Ministerului Sănătății, la Realitatea PLUS.

Totuși, Nelu Tătaru a spus că a lăsat raportul scris când a plecat din Guvern. Iar o OUG era deja pregătită de fostul premier Ludovic Orban, dovadă fiind documentul publicat și de DCNews. Vezi aici mai mult: OUG uitată. Se așteptau avize de la Vlad Voiculescu, dar și Cristian Ghinea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel