Spectacolul neconvenţional 'Aftertaste', la Muzeul Naţional de Artă Contemporană

Descriere foto:

Performance-ul 'Aftertaste', un spectacol neconvenţional în care sunetul este alterat la infinit şi prelucrat live, iar publicul are libertatea de a alege perspectiva din care priveşte, va fi prezentat joi şi sâmbătă la Muzeul Naţional de Artă Contemporană, sala Auditorium.

Spectacolul a fost prezentat în premieră la ediţia din acest an a eXplore Festival şi are la bază colaborarea dintre coregraful Simona Deaconescu şi dramaturgul vienez Kroot Juurak.

'În 'Aftertaste' descompunem o secundă din viaţa noastră în nanosecunde, ne lăsăm gândurile suspendate în spaţiu şi timp, libere să călătorească în direcţii aleatorii, cu viteze diferite. Poate fi halucinant, intim, fluctuant şi îţi dă timp să analizezi şi să generezi întrebări. E un performance în care ne transformăm constant şi ne place să ne regăsim în fiecare dintre cei care ne privesc', spune Simona Deaconescu.

Performance-ul va avea trei reprezentaţii în sala Auditorium - joi de la ora 19,00 şi sâmbătă de la orele 17,00 şi 19,00. Accesul se face în baza biletului de intrare la MNAC - 10 lei (bilet întreg)/2,5 lei (bilet redus pentru elevi şi studenţi).

'Aftertaste' este o producţie Tangaj Dance, coprodusă de WASP-Working Art Space and Production şi 4 Culture. Spectacolul face parte din proiectul cultural Camera 0003_Linii de fugă, finanţat în cadrul Programului cultural EŞTI BUCUREŞTI, prin ArCuB şi Primăria Municipiului Bucureşti. Proiectul este cofinanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27