Sorina Matei are dreptate, cu o observație esențială

val-valcu
val-valcu

Am găsit un text de bun simț postat de Sorina Matei pe Facebook. Am schimbat doar trei cuvinte. Adică, am înlocuit numele personajelor și am pus frate, în loc de soț. Am refăcut acordul de gen. Comparați și găsiți vreo deosebire, dacă există. Dacă nu, Sorina Matei, cere-i naibii și lui Băsescu demisia!

Iată textul postat de Sorina Matei:

Elisabeta Ponea, dă-ți naibii demisia!

Madam Ponea, în loc să dea comunicate de pe unde stă pitită de mai bine de o jumătate de an, mai bine s-ar retrage din magistratură. Trebuie să se retragă singură, pentru că văd că în această țară oricum n-o dă nimeni afară și nici n-o anchetează.
CSM tace ( ce pretenții să ai de la Bordea, Muscalu și Hăineală), Tiberiu Nițu NUPU se face că plouă, Cazanciuc oricum nu există. Te uiți la ei...Ce poți să-i ceri, de exemplu, lui Nițu? Doar suntem în România.

După câte a făcut înainte, ce a făcut și n-a făcut în dosarele Bercea, ce a făcut în Craiova, ce a făcut în dosarul Duicu, cu soț în pușcărie pentru tafic și cumpărare de influență, un lucru este clar: Madam Ponea este cea mai mare RUȘINE pentru procurorii din România!
Și cum nimeni n-o deranjează, tot ce putem spera este să aibă o ultimă fărâmă de onoare și bun simț.

Elisabeta Ponea, dă-ți demisia!”

Noua variantă care ar rezulta:

”Traian Băsescu, dă-ți naibii demisia!

Traian Băsescu, în loc să dea comunicate de pe unde stă pitit de mai bine de o jumătate de an, mai bine s-ar retrage. Trebuie să se retragă singur, pentru că văd că în această țară oricum nu-l dă nimeni afară și nici nu-l anchetează.
CSM tace ( ce pretenții să ai de la Bordea, Muscalu și Hăineală), Tiberiu Nițu NUPU se face că plouă, Cazanciuc oricum nu există. Te uiți la ei...Ce poți să-i ceri, de exemplu, lui Nițu? Doar suntem în România.

După câte a făcut înainte, ce a făcut și n-a făcut în dosarele Bercea, ce a făcut în Craiova, ce a făcut în dosarul Duicu, cu frate în pușcărie pentru trafic și cumpărare de influență, un lucru este clar: Traian Băsescu este cea mai mare RUȘINE pentru procurorii din România!
Și cum nimeni nu-l deranjează, tot ce putem spera este să aibă o ultimă fărâmă de onoare și bun simț.

Traian Băsescu, dă-ți demisia!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel