Sorana Cîrstea, eliminată de la BRD Bucharest Open

Sorana Cîrstea și-a luat adio de la turneul BRD Bucharest Open, deși a dat semne că are putere să treacă de favorita numărul 1.

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea a fost eliminată, vineri seara, în sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open, după ce a fost învinsă de favorita numărul 1 a competiţiei, letona Anastasija Sevastova, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2.

A câștigat 5.900 de dolari 

Cîrstea, numărul 57 mondial, a început foarte bine partida, conducând cu 3-0, 5-2 pentru ca după 29 de minute să îşi adjudece primul set cu 6-3. Jucătoarea letonă însă a început apoi să joace din ce în ce mai bine şi să arate de ce este principala favorită a turneului, câştigând setul doi cu 6-3 şi trimiţând partida în decisiv. Acolo Sorana Cîrstea şi-a pierdut serviciul chiar din primul ghem, a încercat o revenire când a egalat la 2-2, însă pe final nici cu ajutorul publicului nu a mai putut face faţă adversarei, care s-a impus cu 6-2.

În partida care a durat o oră şi 46 de minute, Sorana Cîrstea nu a făcut nicio dublă greşeală, faţă de una a adversarei, reuşind un as, faţă de cei 3 ai letonei.

Pentru participarea la această ediţie a turneului găzduit de Arenele BNR, jucătoarea română va primi 5.900 dolari şi 60 de puncte WTA.

În semifinale, Anastasija Sevastova o va întâlni pe învingătoarea din partida Ons Jabeur (Tunisia) - Polona Hercog (Slovenia).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel