Sorana Cîrstea, eliminată de la BRD Bucharest Open

Sorana Cîrstea și-a luat adio de la turneul BRD Bucharest Open, deși a dat semne că are putere să treacă de favorita numărul 1.

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea a fost eliminată, vineri seara, în sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open, după ce a fost învinsă de favorita numărul 1 a competiţiei, letona Anastasija Sevastova, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2.

A câștigat 5.900 de dolari 

Cîrstea, numărul 57 mondial, a început foarte bine partida, conducând cu 3-0, 5-2 pentru ca după 29 de minute să îşi adjudece primul set cu 6-3. Jucătoarea letonă însă a început apoi să joace din ce în ce mai bine şi să arate de ce este principala favorită a turneului, câştigând setul doi cu 6-3 şi trimiţând partida în decisiv. Acolo Sorana Cîrstea şi-a pierdut serviciul chiar din primul ghem, a încercat o revenire când a egalat la 2-2, însă pe final nici cu ajutorul publicului nu a mai putut face faţă adversarei, care s-a impus cu 6-2.

În partida care a durat o oră şi 46 de minute, Sorana Cîrstea nu a făcut nicio dublă greşeală, faţă de una a adversarei, reuşind un as, faţă de cei 3 ai letonei.

Pentru participarea la această ediţie a turneului găzduit de Arenele BNR, jucătoarea română va primi 5.900 dolari şi 60 de puncte WTA.

În semifinale, Anastasija Sevastova o va întâlni pe învingătoarea din partida Ons Jabeur (Tunisia) - Polona Hercog (Slovenia).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel