Urmărește emisiunea live


Sony și Amazon au renunțat la Congresul Mondial GSM din cauza coronavirusului

Sony și Amazon și-au anulat prezența la Congresul Mondial GSM.

Sony și Amazon și-au anulat prezența la Congresul Mondial GSM (MWC) din Barcelona, din cauza epidemiei noului coronavirus. LG, ZTE, Nvidia și Ericsson au anunțat deja că nu vor participa la MWC, care este cel mai mare show al tehnologiilor mobile din an.

„Sony a monitorizat îndeaproape situația după noua epidemie de coronavirus, care a fost declarată stare de urgență mondială de către Organizația Mondială a Sănătății, pe 30 ianuarie 2020", a transmis Sony într-un comunicat.

Decizie dificilă

 (w670)

„Întrucât prețuim enorm sănătatea și starea de bine a consumatorilor noștri, partenerilor, mediei și angajaților, am luat decizia dificilă de a nu demonstra și participa la MWC 2020, în Barcelona, Spania", s-a mai arătat în comunicat.

Între timp, Amazon a transmis că „din cauza epidemiei și îngrijorărilor continue din jurul noului coronavirus, Amazon a decis să nu demonstreze sau participe la MWC 2020, organizat între 24 și 27 februarie, în Barcelona, Spania".

Chinezii, verificați la sânge

 (w670)

Amazon nu este cunoscută pentru prezența sa bazată pe utilizatori la MWC. În schimb, Sony folosește show-ul pentru a își dezvălui cele mai importante dispozitive mobile. Anul trecut, compania a anunțat vârful de gamă Xperia 1 la același eceniment.
Sony a anunțat că va face totuși anunțuri prin canalul de YouTube Xperia.

Asociația GSM a transmis ieri contramăsurile luate în cazul coronavirusului. Niciun călător din provincia Hubei, China, unde a început epidemia, nu va putea intra la eveniment, în timp ce orice altă persoană din China va trebui să demonstreze că a ieșit din țară de mai mult de 14 zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel